Eaton bouwt Iron Throne uit rack PDU’s

about_the_throne_large

Eaton speelt slim in op de populariteit van de televisieserie Game of Thrones. Het bedrijf heeft de Amerikaanse kunstenaar Lucas House van Iron House Forge ingeschakeld om een Iron Throne te bouwen uit rack power distribution units (PDU’s).

In het kunstwerk heeft House in totaal 35 G3 ePDU’s van Eaton verwerkt. Deze zijn voorzien van in totaal 821 aansluitingen. Het totale kunstwerk is 2.10 meter hoog en zal met Eaton meereizen naar allerlei beurzen in de Verenigde Staten. Het kunstwerk is als eerst te zien op EMC World, dat van 18 tot en met 20 oktober in Austin, Texas wordt georganiseerd.

Meer afbeeldingen van de Iron Throne van Eaton zijn te vinden op de website van het bedrijf.

Dossiers
Meer over
Lees ook
RiMatrix Next Generation: het toekomstplatform voor alle IT-scenario’s

RiMatrix Next Generation: het toekomstplatform voor alle IT-scenario’s

Met het IT-infrastructuurplatform RiMatrix Next Generation (NG) heeft Rittal een nieuw modulair systeem ontwikkeld voor een flexibele, veilige en snelle opbouw van computerruimten. Op basis van een open platformarchitectuur zijn wereldwijd investering zekere, individuele oplossingen te realiseren voor alle toekomstige IT-scenario's.

Rittal presenteert nieuwe generatie PDU's

Rittal presenteert nieuwe generatie PDU's

Het energieverbruik vormt een belangrijke factor voor een economische werking van de IT. Maximale transparantie bij het verbruik is essentieel. Hiervoor heeft Rittal zijn nieuwe PDUproductfamilie (Power Distribution Unit) uitgerust met uitgebreide meetfuncties voor een gedetailleerde energieanalyse.

Veilig vormgeven van digitale transformatie

Veilig vormgeven van digitale transformatie

Herken en minimaliseer de uitvalsrisico’s van een IT-infrastructuur Om economische redenen is het voor veel middelgrote bedrijven moeilijk de eigen IT-experts alleen in te zetten voor de monitoring van IT-systemen. De oplossing? Een slim monitoring-softwareprogramma dat de grotendeels geautomatiseerde infrastructuur rondom de computerruimte bewaak1