Gevirtualiseerde PDU van Nlyte helpt kosten terug te dringen

Nlyte Software introduceert een Virtual Power Distribution Unit (V-PDU) in haar Data Center Service Management (DCSM). Deze virtuele PDU biedt dezelfde functionaliteiten als een hardwarematige PDU, maar brengen 90% minder kosten met zich mee.

nlyte-logo De nieuwe V-PDU is onderdeel van Nlyte’s Platinum Edition DCSM oplossing. De virtuele PDU is gebaseerd op de Branch Circuit Analytics Engine, dat het kerncomponent vormt van het onlangs gelanceerde Nlyte Energy Optimzer (NEO). De software geeft datacenterbeheerders onder andere:

  • de mogelijkheid automatisch berekeningen uit te voeren voor historisch gegevens over het vermogens- en energieverbruik
  • de mogelijkheid kosten door te berekenen naar interne afdelingen
  • automatische aggregatie van het vermogen dat aan de V-PDU’s wordt onttrokken
  • twee netwerkpoorten en geprovisioneerde adressen per paneel (in plaats van twee per cabinet)
  • ondersteuning voor meer dan 10 kasten per paneel (uitgaande van een schakelpaneel van 42 zekeringen)
  • inzicht in risico’s op rackniveau
  • toegang tot Nlyte Energy Optimizer (NEO) – Branch Circuit Analytics (BCA)
  • automatische ondersteuning voor datacentermonitoring en -alarmmeldingen

De V-PDU is per direct beschikbaar als onderdeel van DCSM.

Dossiers
Meer over
Lees ook
RiMatrix Next Generation: het toekomstplatform voor alle IT-scenario’s

RiMatrix Next Generation: het toekomstplatform voor alle IT-scenario’s

Met het IT-infrastructuurplatform RiMatrix Next Generation (NG) heeft Rittal een nieuw modulair systeem ontwikkeld voor een flexibele, veilige en snelle opbouw van computerruimten. Op basis van een open platformarchitectuur zijn wereldwijd investering zekere, individuele oplossingen te realiseren voor alle toekomstige IT-scenario's.

Rittal presenteert nieuwe generatie PDU's

Rittal presenteert nieuwe generatie PDU's

Het energieverbruik vormt een belangrijke factor voor een economische werking van de IT. Maximale transparantie bij het verbruik is essentieel. Hiervoor heeft Rittal zijn nieuwe PDUproductfamilie (Power Distribution Unit) uitgerust met uitgebreide meetfuncties voor een gedetailleerde energieanalyse.

Veilig vormgeven van digitale transformatie

Veilig vormgeven van digitale transformatie

Herken en minimaliseer de uitvalsrisico’s van een IT-infrastructuur Om economische redenen is het voor veel middelgrote bedrijven moeilijk de eigen IT-experts alleen in te zetten voor de monitoring van IT-systemen. De oplossing? Een slim monitoring-softwareprogramma dat de grotendeels geautomatiseerde infrastructuur rondom de computerruimte bewaak1