Chatsworth Products en Sunbird Software integreren eConnect PDU’s met DCIM software

Chatsworth Products (CPI), een leverancier van beheeroplossingen voor fysieke infrastructuur en energie in datacenters, gaat een wereldwijde partnership aan met Sunbird Software. Sunbird Software is een voormalig onderdeel van Raritan, dat sinds vorig jaar als onafhankelijke partij opereert. Sunbird Software levert onder andere de Data Center Infrastructure Management (DCIM) software Power IQ. Deze software wordt compatibel gemaakt voor eConnect PDU’s van CPI.

Power IQ for eConnect wordt door CPI als onderdeel van het partnership wereldwijd op de markt gebracht. Deze oplossing is bedoeld om datacenterbeheerders te helpen het energieverbruik van hun datacenter te monitoren en Power Usage Effectiveness (PUE) inzichtelijk te maken. Daarnaast helpt de oplossing energiegebruik door te belasten aan klanten en de energiecapaciteit te beheren.

Vendor-neutraal

Power IQ for eConnect is niet gebonden aan PDU’s van een specifieke leverancier. De oplossing kan gebruikt worden in combinatie met de eConnect PDU’s van CPI, maar ook met CRACs, UPS-systemen, PDU’s, Remote Power Panels (RPP’s), meters, stroomgroepen, racks, rack PDUs and omgevingssensoren.

Sunbird’s Power IQ biedt daarnaast ondersteuning voor CPI’s Secure Array™ IP Consolidation, waar gebruikers met behulp van standaard Ethernet kabels tot 32 eConnect PDU’s mee kunnen verbinden via één IP-adres. Ook is het mogelijk Power IQ for eConnect in te zetten als een losstaande DCIM oplossing voor het monitoren van datacenters, of in combinatie met Sunbird’s dcTrack DCIM software.

Beschikbaarheid

Power IQ for eConnect is wereldwijd beschikbaar via CPI’s netwerk van distributeurs, resellers en partners.

sunbird-power-iq-screenshots-health-map
Lees ook
PowerZook: Datacentermanagers krijgen het een stuk eenvoudiger

PowerZook: Datacentermanagers krijgen het een stuk eenvoudiger

Jacarta heeft met PowerZook een onopvallende, robuuste en duurzame sensor op de markt gebracht dat de datacentermanager enorm gaat helpen bij de uitdaging om efficiënt en met minimale kosten 24 × 7 uptime te zijn.

R&M ondersteunt permanente bereikbaarheid Iron Mountain Datacenters

R&M ondersteunt permanente bereikbaarheid Iron Mountain Datacenters

Iron Mountain Data Centers zocht naar een geïntegreerde oplossing om de beschikbaarheid van de grootste co-locatie datacenter van Nederland te borgen. R&M, wereldwijd actieve ontwikkelaar en aanbieder van bekabelingsystemen voor hoogwaardige netwerkinfrastructuren, bood de perfecte oplossing.

BICSI fall: op hybride wijze kennis verrijken, maar ook netwerken

BICSI fall: op hybride wijze kennis verrijken, maar ook netwerken

In lijn met de afnemende pandemierisico’s biedt BICSI haar leden en andere geïnteresseerden weer de keuze om op locatie of virtueel hun kennis over communicatie-infrastructuren te verrijken en met anderen te netwerken. Allereerst tijdens de BICSI Fall conference & Exhibition in Las Vegas, eind augustus.