All IT Rooms is Rittal Premium Partner

Rittal maakt bekend onlangs een nieuw en internationaal certificeringsprogramma te hebben uitgerold. In dit programma is All IT Rooms benoemd tot de hoogst mogelijke partner status in Nederland: Premium Partner.

All IT Rooms is door Rittal benoemd tot Premium PartnerAll IT Rooms heeft een grote installed base van klanten met Rittal producten in hun serverruimtes/datacenters. Rittal past volgens All IT Rooms goed bij haar bedrijfsfilosofie, die is gericht op het realiseren van zowel kwalitatief hoogwaardige als duurzame serverruimtes en datacenters, en daarmee het opbouwen van lange relaties met onze klanten.

Het nieuwe certificeringsprogramma heeft een internationaal karakter. Dit past bij het streven van All IT Rooms naar een meer internationale strategie. All IT Rooms werkt aan een aantal trajecten voor internationale datacenterprojecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.