Minkels, Ortronics en Legrand tonen Free Standing Cold Corridor op Data Centre World

De Free Standing Cold Corridor van Minkels

Minkels presenteert samen met moederbedrijf Legrand en zusterbedrijf Ortronics op 12 en 13 april tijdens Data Centre World (DCW) in Londen een reeks producten, waaronder de Free Standing Cold Corridor. Tijdens diverse on-stand presentaties krijgen bezoekers daarnaast een beeld van de ontwikkelingen en mogelijkheden van datacenters, in zowel de ‘white space’ als de ‘technical space’.

Minkels, Ortronics en Legrand bieden bedrijven een totale datacenteroplossing. Binnen deze oplossing is zowel aandacht voor de ‘technical’ als voor de ‘white space’. Op stand G40 toont Minkels onder andere de Free Standing Cold Corridor. De Free Standing Cold Corridor is een zelfdragend aisle containment design. De oplossing, die vorig jaar de ‘Frost & Sullivan New Product Innovation Award 2015’ won, maakt het mogelijk afgesloten gangen te creëren binnen een datacenter om warme en koud luchtstromen te scheiden.

Andere producten

Verder presenteert Minkels enkele uitbreidingen op het productportfolio, waaronder Minkels LED Tubes, het VariControl-L Integration Box (datacenter security) en Drop Away Panels. Uit onderzoek van zowel Gartner als Forrester Research blijkt dat de vraag naar security- en veiligheidsoplossingen voor datacenters toeneemt. Met zijn nieuwe producten speelt Minkels in op deze ontwikkeling. Zo vergroten de Drop Away Panels de brandveiligheid in datacenters. Zodra de temperatuur boven de 65 graden komt, vallen de lichtgewicht panelen naar beneden en maken zo plaats voor bijvoorbeeld sprinklers.

Naast het tonen van producten verzorgen Minkels, Ortronics en Legrand ook presentaties op Data Centre World. Kijk voor een overzicht van het programma op de website van Minkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.