Air@Work brengt indirecte adiabatische koeling naar de Amerikaanse markt

Beeldmateriaal: Air@Work

De Europese fabrikant van energie-efficiënte koelsystemen Air@Work breidt zijn activiteiten uit naar de Verenigde Staten (VS). Het bedrijf gaat zijn indirecte adiabatische koeltechnologie in samenwerking met Rahi Systems introduceren op de Amerikaanse markt.

De indirecte adiabatische koeltechnologie van Air@Work is modulair en beschikbaar in modules van 20kW tot 200kW. De technologie maakt gebruikt van StatiqCooling, een onderhoudsarme synthetische warmtewisselaar voor indirecte adiabatische koeling. Deze warmtewisselaar is ontworpen om het waterverbruik terug te dringen tot een minimum.

De modulariteit van het systeem stelt datacenterbeheerders in staat eenvoudig op te schalen indien zij de capaciteit in hun datacenter willen vergroten. Daarnaast is de koeltechnologie ontworpen om beheerders gedetailleerde beheermogelijkheden te geven voor het op pijl houden van de temperatuur in een datacenter. Bij het ontwerp van het systeem stond operationele eenvoud centraal.

One Response to Air@Work brengt indirecte adiabatische koeling naar de Amerikaanse markt

  1. Martin Greiving schreef:

    En hoe zit het met de geluidproductie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.