Rittal treedt toe tot de Dutch Datacenter Association

IT-infra systeemleverancier Rittal treedt toe tot de Dutch Datacenter Association (DDA), de brancheorganisatie van Nederlandse datacenters. Het bedrijf is sinds 1 januari 2016 officieel lid van de DDA.

DDA Directeur Stijn Grove: “Kennisdeling is de drijvende kracht achter de verdere modernisering van datacenters – de motor van onze digitale economie. Rittal is een innovatieve marktpartij die andere organisaties kan inspireren en motiveren om kennis te delen en toekomstgericht samen te werken. Gezamenlijk bouwen de leden van onze brancheorganisatie aan een sterke internationale concurrentiepositie van Nederlandse datacenters.”

Rittal Sales Manager IT Marcel Pol is een voorstander van een brede kennisdeling in de datacenterbranche. Pol: “Datacenters zijn complexe systemen. Alleen datacenters die echte prestaties leveren op de gebieden dataveiligheid, beschikbaarheid van systemen en energie-efficiëntie kunnen duurzaam succesvol zijn. De voortschrijdende technologische ontwikkelingen stellen ons in staat om datacenters steeds efficiënter te laten functioneren. Om de rentabiliteit en het rendement verder te verhogen streeft Rittal naar een nauwere samenwerking en actieve kennisuitwisseling met slimme datacenter-entrepreneurs en andere innovatieve marktpartijen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.