Nlyte Software ontvangt VerAfied certificering voor DCSM software

Nlyte Software maakt bekend de VerAfied DCSM certificering van Veracode te hebben ontvangen voor zijn data center service management (DCSM) oplossing. Deze certificering geeft eindgebruikers de zekerheid dat de DCSM oplossing van Nlyte Software veilig is.

nlyte-logo De certificering is uitgereikt voor Nlyte Web App, een web gebaseerde DCSM oplossing van Nlyte Software. Om de VerAfied DCSM certificering te behalen moet software aan industriestandaarden voor veiligheid, betrouwbaarheid en compliance voldoen.

De methodologie die Veracode hanteert voor het beoordelen van software voor deze certificering is gebaseerd op veschillende standaarden. Het gaat hierbij om:

  • MITRE's Common Weakness Enumeration (CWE) voor het classificeren van beveiligingsgaten,
  • FIRST's Common Vulnerability Scoring System (CVSS) voor het in kaart brengen van de ernst van een kwetsbaarheid,
  • en definities van National Institute of Technology (NIST) voor zekerheidsniveuas.
Meer over
Lees ook
TCO Development en SDIA ontwikkelen duurzaamheidscertificering voor cloudinfrastructuur

TCO Development en SDIA ontwikkelen duurzaamheidscertificering voor cloudinfrastructuur

De milieu-impact van clouddiensten en datacenters neemt toe naarmate meer IT-systemen van lokale computers naar de cloud verhuizen. Nu resource-intensieve diensten zoals AI in opkomst zijn, zal de vraag naar digitale transformatie, digitale producten en diensten en duurzame oplossingen blijven groeien. De vraag is alleen hoe de stakeholders rond d1

Stichting FttX Certificering heeft eerste certificaat uitgewerkt en getest

Stichting FttX Certificering heeft eerste certificaat uitgewerkt en getest

De stichting FttX Certificering heeft haar eerste certificaat uitgewerkt en getest in een pilot. Met de branchebrede certificering voor FttX glasvezelprofessionals wil de stichting het vakmanschap en de kwaliteit van de glasvezelinfrastructuur voor de toekomst borgen.

Certificeringsaanbiedingen met één muisklik

Certificeringsaanbiedingen met één muisklik

CertAlarm, een organisatie die een pan-Europees kwaliteitslabel aanbiedt op het gebied van brandbeveiliging en beveiligingssystemen, heeft vandaag haar nieuwe Online Quoting Platform geintroduceerd.