ICT Room breidt datacenter van Serverius uit

ICTroom bouwt een nieuwe module voor het datacenter van Serverius in Meppel. Door deze uitbreiding breidt Serverius haar capaciteit uit, waardoor het bedrijf kan voldoen aan de groeiende vraag naar colocatie.

Serverius kreeg het datacenter in 2014 in handen na een overname. Hierbij werd de beschikbaarheid van het datacenter direct verhoogd. Het datacenter is modulair, waardoor de capaciteit van de locatie gefaseerd kan worden uitgebouwd. Ook is de capaciteit van het datacenter meerdere malen vergroot.

Naast het datacenter in Meppel beschikt Serverius ook over een datacenter in Dronten. De capaciteit van beide datacenters wordt inmiddels nagenoeg volledig benut. Om de groei in connectiviteit en colocatie diensten te kunnen blijven ondersteunen wordt nu een volledig nieuwe module gebouwd. In deze nieuwe module worden 125 racks geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.