Seminar: hoe bereidt u zich voor op de groeiende vraag naar bandbreedte en snelle groei van IP-toepassingen?

Hoe kun je een glasvezel- en kopernetwerk schaalbaar en beheerbaar maken om voorbereid te zijn op de groeiende vraag naar bandbreedte en de snelle groei van IP-toepassingen? Molex Premise Networks zet dit op 19 november uiteen tijdens het seminar ‘Get ready for The Internet of Things en MIIM Intelligent Infrastructure Management’.

Tijdens het seminar benadrukt Molex Premise Networks het belang van het end-to-end zichtbaar in en beheerbaar maken van de fysieke laag van het netwerk. Daarnaast wordt ook de nieuwste generatie MIIM G2 oplossing gedemonstreerd. MIIM (Molex Intelligent Infrastructure Management) is een oplossing waarmee alle channels van zowel nieuwe als bestaande netwerken kunnen worden beheerd. Daarnaast geeft de oplossing beheerders real-time inzicht in de fysieke laag van het netwerk geeft.

Programma

Het programma voor het seminar ‘Get ready for The Internet of Things en MIIM Intelligent Infrastructure Management’ ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur - Melden receptie, ontvangst Lisle Room en Koffie
  • 10.30 uur - Korte presentatie Molex Premise Networks, Io Ten MIIM
  • 11.30 uur - MIIM demo
  • 12.30 uur - Lunch
  • 13.00 uur - Eventueel discussie, vragen, napraten
  • 13.30 uur - Einde

Adres

Het seminar wordt georganiseerd in het Molex gebouw aan de Parmentierweg 2 in Eindhoven. Parkeren kan op Molex parkeerplaats 2 achter het Triump gebouw en is gratis. De slagboom van de parkeerplaats is open van 9:00 tot 10:30am.

Aanmelden

Aanmelden voor het seminar is mogelijk tot 1 november en kan door een e-mail te sturen van Frank van Kessel.

Meer over
Lees ook
Tips voor het beheren van netwerkinfrastructuren

Tips voor het beheren van netwerkinfrastructuren

Netwerkinfrastructuren vormen de ruggengraat van moderne bedrijven en organisaties. Het effectief beheren van deze complexe systemen is van cruciaal belang om een soepele werking te garanderen. David Cuthbertson, een bekende expert op dit gebied, deelt vijf waardevolle tips om het beheren van netwerkinfrastructuren te vereenvoudigen, zelfs wanneer1

Deutsche Telekom breidt internationaal 400G-netwerk uit met nieuwe route via Oostende

Deutsche Telekom breidt internationaal 400G-netwerk uit met nieuwe route via Oostende

Deutsche Telekom Global Carrier heeft een upgrade aangekondigd voor zijn Lambda-netwerk, waarbij een extra route wordt toegevoegd die het Engelse Kanaal oversteekt tussen Londen en het Europese vasteland.

Gedragscode Veilig Aanleg Data- en Telecomnetwerken van kracht

Gedragscode Veilig Aanleg Data- en Telecomnetwerken van kracht

Voor datacenters zijn telecomnetwerken essentieel. Daarom breiden zij voortdurend de connectiviteit uit en upgraden zij hun netwerken. Volgens branchevereniging Techniek Nederland staat de veiligheid in data- en telecomnetwerken de laatste jaren echter onder druk.