Sunbird Software lanceert Sunbird DCIM 5.0

Sunbird Software, een voormalig onderdeel van Raritan dat onlangs als onafhankelijke onderneming verder is gegaan, lanceert versie 5.0 van zijn Data Center Infrastructure Management (DCIM) product. Sunbird DCIM 5.0 biedt onder andere een nieuwe tegel-gebaseerde interface, grafieken die in real-time worden geüpdatet en meer automatisering.

Sunbird SoftwareGebruikers kunnen met behulp van de tegels in de nieuwe interface zelf de interface vormgeven. De tegels kunnen naar iedere gewenste locatie worden gesleept, waardoor beheerders voor hen belangrijke informatie op een prominente plek kunnen laten weergeven.

Mobiele app

Daarnaast is een nieuwe mobiele app beschikbaar waarmee beheerders de status van datacenterassets vanaf mobiele apparaten kunnen monitoren. Daarnaast is het mogelijk via de app verzoeken te starten om hardware te installeren, verplaatsen of juist te verwijderen.

Ook zijn real-time grafieken beschikbaar. De grafieken worden in real-time geüpdatet, waardoor beheerders onder andere ongebruikte capaciteit sneller kunnen identificeren. Daarnaast kunnen de limieten van zekeringsaiutomaten en de belasting hiervan in real-time worden geanalyseerd om mogelijk problemen te kunnen voorspellen en directie actie te kunnen ondernemen.

Health Map

Een zogeheten ‘Health Map’ geeft beheerders overzicht over aanwezige hardware en geeft visuele waarschuwingen voor abnormaliteiten die tot downtime kunnen leiden. Met behulp van een inspectiemodule kunnen beheerders deze waarschuwingen analyseren om de oorzaak van abnormaliteiten te achterhalen en direct actie te kunnen ondernemen.

Sunbird DCIM 5.0 is beschikbaar op licentiebasis of via abonnementsmodel waarbij per serverkast of per maand wordt afgerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.