Mafi Mushkila en Optimum Power Services gaan samen testoplossing voor datacenters leveren

Modern interior of server room in datacenter

Leverancier van datacenterdiensten Mafi Mushkila gaat een strategisch partnership aan met verhuurder van datacenterapparatuur Optimum Power Services (OPS). De bedrijven gaan samen een testoplossing voor datacenters op de markt zetten.

Mafi Mushkila levert monitoringtools en warmtebelasting- en serveremulatoren. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft naar eigen zeggen oplossingen geleverd voor ruim 200 verschillende datacenterprojecten. OPS is een verhuurder van load bank testapparatuur, generatoren en UPS-systemen voor datacenters. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook installaties en aanpassingen van diesel-gebaseerde systemen.

De twee bedrijven werken al langer met elkaar samen. De afgelopen 18 maanden hebben de partijen bij verschillende partijen hun krachten gebundeld. Nu wordt deze samenwerking uitgebreid met een formeel strategisch partnership.

Dossiers
Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1