Siemens lanceert geïntegreerde management platform en aspiratiesystemen

Desigo CC van siemens

Siemens introduceert op de Safety & Security Amsterdam een aantal nieuwe producten. Het gaat om het geïntegreerde management platform Desigo CC en de aspiratiesystemen FDA221 en FDA241 voor brandmeldinstallaties.

Met Desigo CC kan de veiligheid en het comfort van datacenter worden geoptimaliseerd. Het aspiratiesysteem FDA221 en FDA241 maakt integraal onderdeel uit van de brandmeldinstallatie. Duurzaam, veilig, flexibel en kostenefficiënt gebruik van datacenters zijn belangrijke aandachtspunten voor beheerders, gebruikers en eigenaren. Hier speelt Siemens met het managementplatform Desigo CC op in.

De aspiratiesystemen FDA221 en FDA241 voldoen aan de norm ISO 14001 Milieuzorgsysteem. FDA221 en FDA241 kunnen worden geïntegreerd in de brandmeldinstallatie, waardoor de actieve rookdetectiesystemen informatie over datacenters kunnen verzamelen. De detectiekamer zorgt voor detectie en beperkt de invloeden van stof. Dit verlengt de levensduur van de installatie en verlaagt de kosten van het onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.