Nieuwe versie iTRACS DCIM 4.1 bevat gebruiksvriendelijkere interface

Commscope heeft de DCIM-oplossing iTRACS 4.1 uitgebracht. De belangrijkste verbetering in deze versie is een nieuwe, gebruiksvriendelijke interface.

iTRACS DCIM 4.1 beschikt over een nieuw uiterlijk genaamd SimpleView. Deze eenvoudig te gebruiken interactieve browserinterface biedt een 2D visualisatie van het datacenter en de datacenter componenten. Visual filters en overlays maken op een eenvoudige manier de huidige en toekomstige status van het datacenter inzichtelijk. Gebruikers kunnen op de datacentervloer in- en uitzoomen, van een top-down vloeroverzicht tot een gedetailleerd overzicht van de individuele kasten. Op die manier zijn zaken als capaciteit, stroomverbruik, temperatuur, rackspace en eigenaar eenvoudig inzichtelijk. Naast SimpleView bevat de nieuwe versie onder andere de volgende verbeteringen:

Verbeterd inzicht en samenwerking

Gebruikers kunnen rapportages eenvoudiger filteren en delen. De verbeterde automatische planningsmodule verhoogt het inzicht in de fysieke planningswerkzaamheden en draagt bij aan een betere efficiency van de complete datacenterbeheerorganisatie.

Verbeterde privacy-opties voor multi-tenant- en co-locatie-datacenters

Met de verbeterde gebruikerstoegang die op rol en eigenaar gebaseerd is, kunnen functies en toegang tot delen van de infrastructuur toegekend worden. Deze functionaliteit is ideaal voor multi-tenant- en co-locatieomgevingen. Het zorgt voor een hoog niveau van veiligheid en privacy en een scheiding tussen klanten in een multi-tenantomgeving.

“Om te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, werken we continu aan oplossingen die eenvoudiger en betrouwbaarder zijn”, aldus Rogier den Boer, DCIM Sales Manager, Europe bij Commscope. “iTRACS DCIM 4.1 creëert een meer visuele en eenvoudigere benadering van het management van een complexe datacenteromgeving. Het is toegankelijk via een webbrowser, wat intelligent en geavanceerd beheer altijd en overal mogelijk maakt.”

 

One Response to Nieuwe versie iTRACS DCIM 4.1 bevat gebruiksvriendelijkere interface

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.