All IT Rooms bouwt nieuw datacenter voor gemeente Delft

All IT Rooms bouwt een datacenter in het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Delft. Het project is via een aanbestedingsprocedure toegewezen aan All IT Rooms.

Het nieuwe gemeentehuis van Delft is onderdeel van het grootschalige project van de spoortunnel in Delft. Het spoorviaduct waarover de treinen op hoogte de stad in reden is gesloopt en vervangen door een hypermoderne spoortunnel, de Willem van Oranje tunnel. Op de tunnel is een modern pand gerealiseerd wat naast stadhuis ook het station van Delft is.

In het datacenter wordt een verhoogde vloer gerealiseerd, waaronder de technische installaties worden geplaatst. De serveracks worden gekoeld door In-line rack koeling. De warmte staat is afgesloten met een dak en aan twee zijden voorzien van een schuifdeur om de energie-efficiëntie van de installatie ver vergroten.

All IT Rooms bouwt nieuw datacenter voor gemeente Delft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.