Mijlpaal voor TE Connectivity Nederland

TE Connectivity Nederland begint de viering van haar 60-jarig bestaan met een feestelijke bijeenkomst voor alle medewerkers van TE Connectivity. Eén van de speciale gasten is de heer Ed Tuyt. Hij was in de periode 1961-1992 in verschillende rollen werkzaam voor TE, waaronder General Manager van de locatie. Tevens zullen burgemeester Ton Rombouts van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en een aantal industrie leiders van TE te gast zijn.

TE heeft in ’s-Hertogenbosch één van haar belangrijke Customer Service centra. Binnen Europa is dit het grootste Customer Care Center waar de groep medewerkers bestaat uit meer dan 24 verschillende nationaliteiten. Daarnaast worden op de locatie Research & Development, Product Management en Operations activiteiten verricht. TE is een toonaangevend technologiebedrijf in ’s-Hertogenbosch en biedt innovatie en economische ontwikkeling in de regio.

“De viering van vandaag is voor al de medewerkers die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en het succes van ons bedrijf”, zegt Eric Leijtens, Managing Director. “Sinds 1961 toen ’s-Hertogenbosch werd aangewezen als de eerste nieuwe locatie voor productontwikkeling buiten de Verenigde Staten, hebben onze ingenieurs enorm veel patenten toegekend gekregen en veel producten ontwikkeld in onze huidige portfolio.” In de avond zullen alle medewerkers de festiviteiten voortzetten met een speciale feestavond in De Efteling.

 
Dossiers