ICTroom benoemt Nick Brooks en Heiko Schrader tot Sales Directors Engeland en Duitsland

ICTroom benoemt Nick Brooks tot Sales Director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Heiko Schrader wordt door het bedrijf aangesteld als Sales Director voor de DACH-regio (Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) aan.

De nieuwe aanstellingen zijn onderdeel van ICTroom’s Europese expansie en stelt het bedrijf in staat een groeiend aantal verzoeken van international klanten voor haar datacenter oplossingen beter te kunnen faciliteren. Nick Brooks, ICTroom’s nieuwe Sales Director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland, heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse seniore functies, waaronder sales management, marketing en product management bij organisaties zoals CenturyLink (Savvis), Orange Business (ETRALI), Radianz / BT Global Services, SITA en Equant.

Heiko Schrader, ICTroom’s nieuwe Sales Director voor de DACH-regio, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie in relevante functies, waaronder pre-sales, product marketing, marketing manager, sales manager en sales director. Daarnaast heeft hij een achtergrond in de IT-infrastructuur van datacenters en heeft hij eerder gewerkt bij Sequent (door IBM overgenomen in 2000), Brocade en Fusion-io (door SanDisk overgenomen in 2014).