Cisco integreert FirePOWER NGIPS in Application Centric Infrastructure

servers

Cisco integreert de FirePOWER Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) met zijn Application Centric Infrastructure (ACI). Daarnaast is het systeem ook geïntegreerde in de 5500 series Cisco ASA firewalls.

De FirePOWER NGIPS technologie is afkomstig van Sourcefire, dat in 2013 door Cisco werd overgenomen. Met het FirePOWER NGIPS kunnen bedrijven geavanceerde dreigingen geheel automatisch op dynamische wijze detecteren en blokkeren. De software biedt bescherming vooraf, gedurende en na afloop van cyberaanvallen op datacenters.

De integratie van FirePOWER NGIPS in de ACI van Cisco stelt gebruikers in staat een veilige infrastructuur te bouwen met gedetailleerde beheermogelijkheden waaronder beveiliging op applicatieniveau, gedetailleerd inzicht en gecentraliseerde automatisering van infrastructuur- tot applicatieniveau.

Dossiers
Lees ook
Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.