Deerns presenteert jaarcijfers 2014: omzetgroei van 13%

euros

Deerns Groep, een internationaal ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Nederland, maakt bekend in 2014 een omzetgroei te hebben geboekt van 13%. De omzet steeg van 62 miljoen euro in 2013 naar 70 miljoen euro afgelopen jaar. naar € 70 miljoen. Dit resultaat is in lijn met de groei in voorgaande jaren.

In 2014 heeft het bureau fors geïnvesteerd in diversificatie naar nieuwe markten en regio’s. Deerns Groep heeft onder andere nieuwe kantoren geopend in Brazilië en Turkije. Ondanks een goed bedrijfsresultaat in Deerns’ grootste markten Nederland en het Verenigd Koninkrijk, daalde het bedrijfsresultaat voor de gehele Groep naar ongeveer € 0,4 miljoen. Deze daling werd veroorzaakt door hoge kosten als gevolg van de sterke groei en door operationele problemen in een aantal grote projecten in Duitsland.

Deerns verwacht voor 2015 een verdere wereldwijde groei. Vanuit de markt ziet het bedrijf een voortdurend groeiende vraag naar gespecialiseerde ingenieursdiensten. De maatregelen die in 2014 zijn getroffen ten aanzien van de Duitse vestiging en de verbetering van het ondernemingsklimaat in het algemeen hebben naar verwachting een aanzienlijk herstel van de winstgevendheid tot gevolg.

Meer over
Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)