Juniper Networks verbetert prestaties van SRX5000-firewalls

Juniper Networks lanceert Express Path, optimalisatiesoftware die de prestaties van de Juniper Networks Services Gateways uit de SRX5000-serie verbetert. De latentie van de firewalls wordt door Express Path teruggedrongen, terwijl de doorvoersnelheid wordt verhoogd tot 1 terabit per seconde (Tbps).

Met de introductie van Express Path maakt Juniper Network zijn SRX-firewalls geschikt voor de grote datavolumes waar datacenters vandaag de dag mee te maken hebben. De SRX-reeks biedt proactieve beveiliging van het dataverkeer. Hierbij wordt rekening gehouden met de gevoelige van data die wordt verwerkt en de prestaties die gebruikers van de data verlangen.

Juniper Networks speelt hiermee in op een probleem waar datacenterbeheerders al langer tegen aanlopen. Beheerders moeten data in datacenters goed beveiligen, zonder dat hiervoor consessies hoeven te worden gedaan in netwerkprestaties. Dit helpt de extreem hoge uptime die vandaag de dag verwacht wordt te realiseren.

De SRX5000-serie firewall van Juniper Networks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.