PQR wint Most Influencing CSA Partner in Western Europe Award van Citrix

PQR heeft in de tweede week van januari haar eerste award van 2015 gewonnen. Het bedrijf ontving tijdens de EMEA (Europe, the Middle East and Africa) Update Sessie van Citrix Summit – de jaarlijkse partner kick-off van Citrix waarbij partners worden geïnformeerd over visie, strategie en roadmap – in Las Vegas de Most Influencing CSA Partner in Western Europe Award.

De IT-dienstverlener speelt als trusted advisor een belangrijke rol in het beslissingsproces bij klanten. Het bedrijf ondersteunt bedrijven bij het kiezen voor de juiste oplossingen op het gebied van datacenter en werkplek. PQR richt zich hierbij op middelgrote tot grote bedrijven en instellingen en helpt hen een ICT-infrastructuur te implementeren die stabiel, flexibel en toekomstbestendig is.

PQR heeft in 2014 haar Citrix omzet meer dan verdubbeld en richt zich op networking (Netscaler), mobility (Xenmobile) en workspace (XenDesktop). Een Award voor Kennis. Dit was voor Citrix aanleiding het bedrijf te belonen met de Most Influencing CSA Partner in Western Europe Award.