Nieuwe selector van Rittal voor IT-infrastructuur

Voor een goede planning van een datacenter is betrouwbare informatie van essentieel belang. Rittal schiet IT-verantwoordelijke te hulp met een nieuwe webbased selector voor IT-infrastructuur. Datacenterbeheerders en -eigenaren krijgen hierdoor een snel beeld van de componenten van een datacenter en uitgebreide productinformatie.

Gebruikers kunnen in slechts een paar klikken alle elementen van de IT-infrastructuur in de selector selecteren, van rack tot veiligheidssysteem. Alle toebehoren voor deze elementen worden automatisch geselecteerd. Datacentereigenaren en -beheerders kunnen hierdoor in korte tijd een IT-infrastructuur opbouwen en hiervoor een offerte aanvragen bij Rittal.

Datacenter inrichten

Met de selector kunnen IT-verantwoordelijken uit tal van allerlei losse producten variërend van rack, koeling, stroomverdeling en monitoring tot aan brandmeld- en blusinstallaties. Zo bestaat uit assortiment rond de TS IT-rack uit 144 varianten. Hierdoor kunnen beheerders en eigenaren het datacenter geheel naar eigen voorkeur inrichten.

Daarna komt het passende koelsysteem: gaat het om rack-, rij- of ruimtekoeling? Hoeveel kW koelvermogen is er nodig? De Power Distribution Units (PDU) staan garant voor een professionele stroomvoorziening in het IT-rack. Het Monitoring-systeem Computer Multi Control (CMC) III en brandmeld- en blusinstallaties maken het IT-assortiment in de selector compleet. Zodra de infrastructuur is samengesteld worden alle producten in een lijst weergegeven, voordat hiervoor bij Rittal een offerte wordt aangevraagd.

1416_Nieuwe selector voor IT-infrastructuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.