Zenium Technology Partners neemt Duits datacenter van Imtech over

Zenium Technology Partners neemt een nieuw datacenter over in het Duitse Frankfurt. Het datacenter van 5.000 vierkante meter is gebouwd door Imtech.

Het datacenter is gebouwd in 2012 en krijgt de naam ‘Zenium Frankfurt One’. De locatie wordt voorzien van twee extra datahallen, waarmee de capaciteit van het datacenters moet verdrievoudigen tot 15.000 vierkante meter. Het datacenter moet bij volledige belasting een Power Usage Effectiveness (PUE) van 1,3 realiseren.

De verschillende datahallen van het datacenter kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende klanten. Het datacenter beschikt over vergaderruimtes, een klantenverblijf en beveiliging op locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.