Equinix: 'Oprichters van Virtu hebben bewust informatie achtergehouden'

Modern interior of server room in datacenter

Equinix en de oprichters van de in 2008 overgenomen datacenters Virtu in Enschede, Zwolle en Amsterdam zijn in een conflict verwikkeld. Equinix weigert de laatste betaling van één miljoen euro te voldoen, aangezien de oprichters informatie zouden hebben achtergehouden.

Tubantia meldt dat de oprichters van Virtu, twee voormalige studenten van de Universiteit Twente, een kort geding hebben aangespannen tegen Equinix. Uit dit kort geding blijkt dat Equinix de oprichters beschuldigd van onrechtmatig handelen.

Equinix heeft beslag laten leggen op 15.000 e-mailberichten van één van de oprichters. Deze e-mails zouden bewijzen dat de oprichter informatie hebben achtergehouden. Tijdens het kort geding van de Virtu-oprichters probeerde deze dit beslag op te laten heffen.

Meer over
Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Viavi Solutions heeft aangekondigd Spirent Communications over te nemen als onderdeel van een deal ter waarde van 1,277 miljard dollar.