ICTroom bouwt modulair datacenter in Engeland

ICTroom bouwt een nieuw modulair datacenter voor internationale IT-service provider uit het Verenigd Koninkrijk. Om welke provider het precies gaat laat ICTroom in het midden.

ictroomDe ICTroom Modular Datacenter (IMD) is een gestandaardiseerde en schaalbare datacenter oplossing. De oplossing is ontwikkeld door ICTroom in samenwerking met Siemens, GEA en Caterpillar, die onderdeel uit maken van de totaaloplossing. Met IMD wil ICTroom bedrijven en IT- dienstverleners in staat stellen snel te consolideren en wereldwijde datacenterinfrastructuur te standaardiseren.

`We zijn erg blij en trots dat onze datacentermodules een belangrijke rol gaan spelen in de standaardisatie van de datacenterinfrastructuur van deze gerenommeerde IT-dienstverlener. De inzet van onze modules in Engeland, bevestigt onze positie en differentiatie binnen de veeleisende internationale datacenterindustrie. Met onze gestandaardiseerde modulaire oplossing antwoorden wij niet alleen op kritische ecologische en sociale uitdagingen, maar onze modules zijn daarnaast veel economischer dan een traditioneel gebouwd datacenter`, zegt Honoré du Puy, Founding Partner van ICTroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.