Digital Realty stelt Arjan de Haan aan als Sales Director Nederland

Digital Realty benoemt Arjan de Haan tot Sales Director Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het leveren van complete IT- en datacenteroplossingen ter ondersteuning van groei bij klanten. Daarnaast gaat hij samenwerken met Europese klanten die plannen hebben om wereldwijd uit te breiden met behulp van het Digital Realty-datacenternetwerk.

Voordat De Haan aan de slag ging voor Digital Realty, werkte hij bij Interxion als Director of Major Accounts en als Managing Director van de Ierse dochteronderneming van Interxion. Daarvoor werkte hij bij ABN Amro, waar hij zijn loopbaan startte als Corporate Management Trainee en waar hij ook werkte als SME Account Manager. Hij heeft een masters degree aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Strategie van klanten doorgronden
“Ik vind het erg belangrijk om de strategie van klanten goed te doorgronden en samen met hen een datacenterstrategie te ontwikkelen die groei ondersteunt, of dit nu in de regio, in Europa of wereldwijd is”, zegt De Haan. “De wereldwijde aanwezigheid van Digital Realty, de expertise in bedrijfsvoering en de netwerkconnectiviteit bieden het ideale platform om klanten te helpen bij hun groei. Ik kijk er naar uit die eigenschappen naar de Nederlandse markt te brengen.”

Bernhard Geoghegan, Managing Director EMEA van Digital Realty, voegt toe: “We zijn erg blij dat Arjan de Haan ons komt helpen bij het ondersteunen van groei onder onze Nederlandse klanten. Zijn uitgebreide ervaring in de datacenterbranche helpt ons om onze relaties in deze markt verder uit te breiden en onze positie te versterken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.