RackBuilder Plus geeft real-time inzicht in gezondheid van datacenter

ManageEngine lanceert RackBuilder Plus, software die datacenterbeheerders een realistische 3D-beeld geeft van hun datacenter. De software stelt beheerders in staat de gezondheid van hun datacenter in real-time te bekijken.

De software is bedoeld om datacenterbeheerders tijd te besparen. Door een volledig inventarisatie te leveren van het datacenter verbeterd de oplossing daarnaast facilitair management. De software maakt allerlei details inzichtelijk over racks, vloeren en aanwezige apparatuur.

Drag & drop

Het gebruik van RackBuilder Plus is erg eenvoudig. Gebruikers slepen simpelweg apparaten in een rack om deze te vullen. Zodra de rack is opgebouwd kan deze met de muis naar de datacentervloer worden gesleept. Beheerders kunnen dan ook zonder veel uitleg direct aan de slag met de oplossing.

Naast het monitoren van de gezondheid van het datacenter kunnen IT-beheerders RackBuilder Plus ook inzetten om het gebruik van beschikbare capaciteit te maximaliseren. Zo maakt de tool inzichtelijke welke ruimte er nog per rack of per datavloer beschikbaar is.

Beschikbaarheid

RackBuilder Plus is per direct beschikbaar.

 
Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)