Electronics & Telematics gaat producten van Raritan leveren

persbericht raritan

Electronics & Telematics (E&T) gaat een samenwerking aan met Raritan, leverancier van slimme en configureerbare PDU's. De samenwerking is in februari 2014 van start gegaan.

E&T gaat de producten van Raritan leveren aan zijn klanten. Voor E&T is dit een logische uitbreiding op haar huidige assortiment voor de IT, data- en telecommunicatiemarkt in Nederland. “De hoogwaardige kwaliteit en flexibele configuraties die Raritan levert op het gebied van PDU’s en KVM producten, sluiten uitstekend aan op de visie en service gerichte doelstellingen die E&T voor ogen heeft”, aldus Martin Vlot, Algemeen Directeur van E&T.

De Raritan PDU series (PX) die E&T levert zijn er in switched en / of monitored per unit en / of per outlet en in diverse Ampèrages en kleuren. Daarnaast voegt E&T de Raritan KVM en serieel console server oplossingen toe aan haar portfolio. Deze bestaan onder andere uit de enterprise-class Dominion KX KVM-over-IP-switches, die op BIOS niveau toegang en controle bieden over servers via LAN, WAN, internetverbinding of een inbelverbinding.

Meer over
Lees ook
NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

De komst van nieuwe datacentra wordt moeilijker. Het is ‘Nee, tenzij’. Datacentra nemen veel ruimte in beslag en gebruiken veel elektriciteit. De gemeente wil daarom strenger zijn bij de komst van nieuwe datacentra. Het voorstel voor nieuw beleid ligt vanaf 28 december ter inzage.