Blog Datacenter Efficiency Corner: Wat is een belangrijke oorzaak van downtime in uw datacenter? Dat bent u vaak zelf.

“To err is human, to purr is feline” (vergissen is menselijk, snorren is meer iets voor poezen) – Robert Bryne

Eén blik in een van de SuperNap datacenters van Switch volstaat om u te overtuigen van het belang van kleurencodes in uw datacenter. Switch met haar grootste datacentercampus ter wereld biedt plek voor meer dan 500 klanten – van startups tot Fortune 1000 ondernemingen – vanaf de zwaarbeveiligde, 200.000 vierkante meter grote campus in Las Vegas, Nevada, VS.Met zoveel klanten over de hele wereld voor de hosting van hun zakelijke dienstverlening kan het bedrijf zich niet echt veroorloven dat ook maar één van de miljoenen servers vanwege een stroomstoring met downtime te maken krijgt. Dus rijst meteen de vraag: hoe reduceer je stroomstoringen, of voorkom je ze helemaal?

Uit recente rapporten over de datacenterbranche komt duidelijk naar voren dat een overweldigend aantal stroomstoringen binnen datacenters te wijten is aan ‘human error’ door onjuist aangebrachte etiketten op PDU-racks en het onvermogen om probleemgebieden te identificeren. Een uitkomst ter voorkoming van dit soort problemen onderstreept de noodzaak van oplossingen zoals kleurmarkeringen voor PDU’s en kabels die datacenterpersoneel helpen bij het voorkomen van stroomonderbrekingen ten gevolge van menselijke fouten.

U wilt zien hoe u uw datacenter kunt beschermen tegen stroomstoringen? Ga naar de SuperNap datacentergalerij van Switch en zie Raritan’s Intelligent Color PDUs en SecureLock kabels in gebruik in een live datacenteromgeving. Vergeet ook niet een exemplaar van Raritan’s 5 Reasons to Use Colored Rack PDUs  te downloaden.

 

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *