Emerson Network Power integreert diensten voor kritieke stroomvoorziening en precisiekoeling

Klanten van Emerson Network Power hebben voortaan toegang tot één geoptimaliseerde dienst voor kritieke systemen voor stroomvoorziening en precisiekoeling. Het bedrijf heeft zijn diensten voor kritieke stroomvoorziening en precisiekoeling van zijn bedrijfsonderdelen Liebert en Chloride geïntegreerd.

De geïntegreerde dienst is beschikbaar in geheel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Emerson Network Power wil door de dienst in deze gehele regio beschikbaar te stellen bedrijven ondersteunen die vestiging hebben verspreid over de wereld. Dergelijke bedrijven kunnen nu één oplossing aanschaffen voor al hun vestigingen, waardoor op ieder locatie de kritieke systemen voor stroomvoorziening en precisiekoeling op dezelfde wijze worden beheerd.

LIFE-technologie

De nieuwe dienst is onder andere voorzien diagnostische diensten op basis van de LIFE-technologie. Deze technologie beperkt het risico van onverwachte storingen sterk. Analyses van gegevenstrends leveren technici van Emerson Network Power 24x7 continu updates van de ‘gezondheidstoestand’ van systemen van klanten. Op deze manier zijn eventuele problemen in een vroeg stadium op te sporen en mogelijke storingen op afstand vast te stellen.

Technici kunnen dus preventief maatregelen nemen om problemen die zich dreigen voor te doen te verhelpen. Bovendien zijn zij bij aankomst volledig op de hoogte van het probleem en weten zij al van tevoren welke vervangende onderdelen vereist zijn. Dit scheelt dan ook veel tijd.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Emerson behandelt wisselstroomsystemen en precisiekoeling als één systeem in plaats van afzonderlijke systemen. Het bedrijf stelt dat dit de duurzaamheid en energie-efficiëntie ten goede komt. “Dit is een grote stap voorwaarts in de dienstverlening aan klanten in onze bedrijfstak. Onze klanten profiteren nu van een optimaal gestroomlijnde benadering van contractbeheer: één partner voor alle benodigde diensten en toegang tot ondersteuning voor de volledige infrastructuur”, legt Giordano Albertazzi, vicepresident Services EMEA bij Emerson Network Power, uit.

Dossiers