CommScope benoemt Dick Philips tot Senior Advisor DCIM Solutions

dickphilips

CommScope, leverancier van infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken, benoemt Dick Philips tot Senior Advisor/Senior consultative engineer DCIM Solutions. Philips is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het uitbouwen van de iTRACS productlijn in Europa. Daarnaast gaat hij fungeren als sleutelfiguur voor klanten, business partners en onafhankelijke adviseurs op Data Center Infrastructure Management (DCIM)-gebied.

Het bedrijf kreeg in maart 2013 vrijwel alle onderdelen van iTRACS Corporation in handen. iTRACS was een leverancier van zakelijke open DCIM. Philips gaat de productlijn die CommScope door deze overname in bezit kreeg nu dus verder uitbouwen. Deze bestaat onder andere uit een geautomatiseerd platform voor infrastructuur iTRACS Converged Physical Infrastructure Management (CPIM).

Ervaring met iTRACS CPIM

"In de afgelopen 17 jaar heb ik als technisch manager en senior adviseur voor DCIM oplossingen bij CANS in Nederland uitgebreide ervaring opgedaan met iTRACS Converged Physical Infrastructure Management (CPIM)", zegt Dick Philips.

"iTRACS CPIM biedt een open architectuurplatform, dat ongeëvenaard is in het DCIM-marktsegment. Het geeft een holistische weergave van het volledige fysieke ecosysteem en een dynamisch inzicht in de manier waarop een wijziging of storing van één apparaat in het ecosysteem van invloed is op de prestaties van alle andere apparaten en condities in de omgeving. Via het platform kunnen gebruikers deze dynamiek doorlopend bekijken, interpreteren, beheren en optimaliseren in een real-time gevisualiseerde 3D-omgeving. Door de overstap naar CommScope zit ik dichter bij de bron en kan ik klanten nog beter van dienst zijn bij het transformeren van hun datacenter naar een echt value-center met een directe en diepe impact op het succes van een organisatie", vervolgt Philips.

Basis in Nederland

"We zijn ervan overtuigd dat Dick's uitgebreide ervaring uitermate belangrijk zal zijn bij ons succes met de DCIM productlijn in Europa. Dick zal zijn basis hebben op ons kantoor in Nederland, maar zijn focus zal liggen bij de Europese hoofkantoren van onze relaties", legt Jan Honig, Sales Director Benelux bij de Enterprise divisie van CommScope, uit.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL

Cis Marring (ex-CFO TNO) en Marietje Schaake (docent en directeur internationaal beleid bij het Cyber Policy Center van de Stanford Universiteit) zijn toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Stichting Quantum Delta NL. De onafhankelijke raad krijgt ook een nieuwe president-commissaris, Carlo Beenakker, die eerder vice-president was

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Guven GNX heeft Eda Güven aangesteld als Chief Procurement Officer. Güven is een veteraan in de branche met 18 jaar ervaring in inkoop, waarvan 15 jaar in Enterprise Datacommunicatie. Ze heeft een indrukwekkend trackrecord in het realiseren van wereldwijde bedrijfsgroei.

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw nieuwe Global VP Infrastructure Cegeka

Bart Watteeuw is aangesteld als de nieuwe Global Vice President Infrastructure bij Cegeka. Watteeuw treedt toe tot de groepsdirectie van Cegeka en krijgt onder meer de leiding over de datacenters en de afdelingen cloud enablement, digital workplace en cybersecurity.