Datacenter Innovations Day 2017

Het zijn spannende tijden in de wereld van de datacenter!

  • Nog nooit gingen de technologische ontwikkelingen zo snel
  • Met name open source-hardware en open source-software speelt hierbij een hoofdrol
  • Het bekendste voorbeeld is waarschijnlijk wel Open Compute Project. OCP leek een samenwerking van webscale datacenters als Facebook, Google en Rackspace. Maar inmiddels kijkt ieder datacenter naar de voordelen die OCP te bieden heeft. Vertegenwoordigers van OCP zullen op Datacenter Innovations Day 2017 dan ook presentaties verzorgen.
  • CORD (Central Office Re-architected as Datacentre) is ook een uitstekend voorbeeld van een open source-project dat de wereld op z’n kop zet! Maar dan met name in de datacenters van telecom operators. Ook CORD verzorgt deze dag presentaties.
  • BICSI – BICSI speelt in de wereld van het datacenter een hoofdrol als het gaat om educatie en certificering. Uiteraard telt het programma van de Datacenter Innovations Day 2017 lezingen van BICSI, onder andere over de Datacenter Design-standaard van deze organisatie.

Voor Nederland als een van dé toonaangevende datacenter-landen is snelle adoptie van nieuwe technologie van cruciaal belang. Daarbij is het van groot belang dat we altijd voorop lopen met nieuwe technologieën en trends.

Daarom organiseren CloudWorks en DatacenterWorks op donderdag 30 november de Datacenter Innovations Day 2017

Georganiseerd door:

Platinum Sponsors:

Locatie: Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp

Het programma volgt, maar u kunt zich nu al verzekeren van een plaats!

Aanmelden