Nominaties voor de Prins Friso Ingenieursprijs geopend

Prins Friso Ingenieursprijs

Ingenieurs die zich niet alleen onderscheiden door hun technische vaardigheden, maar ook door een duidelijke visie, ondernemersgeest en innoverend vermogen kunnen sinds 1 december worden genomineerd voor de Prins Friso Ingenieursprijs. Denk hierbij aan ingenieurs die complexe E- of W-installaties zoals gebruikt in datacenters ontwerpen en bouwen.

De prijs wordt uitgereikt tijdens de Dag van de Ingenieur die KIVI jaarlijks organiseert. De komende editie vindt plaats op woensdag 19 april 2017 op de TU Delft. Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) maakt met deze dag zichtbaar welke meerwaarde ingenieurs hebben voor de maatschappij.

Prins Friso Ingenieursprijs

De Prins Friso Ingenieursprijs wordt sinds 2015 door het KIVI uitgereikt aan de Ingenieur van het Jaar. Net als voorgaande jaren is KIVI weer op zoek naar een excellente ingenieur die zich naast zijn of haar technische vaardigheden ook nog onderscheidt door een duidelijke visie, ondernemersgeest en innoverend vermogen.

Branchevereniging NLingenieurs en technologiemagazine De Ingenieur hebben er voor gekozen de uitreiking van de Vernufteling 2017 te koppelen aan de viering van het honderdjarig bestaan van NLingenieurs begin november 2017.

Nomineren

Ken jij een bijzondere ingenieur die de prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs verdient? Nomineer hem of haar dan via de website van KIVI voor de verkiezing Ingenieur van het Jaar 2017. Nomineren is mogelijk t/m 31 januari 2017. Het is niet mogelijk jezelf te nomineren.