Hi-Safe Systems wordt Hi-Safe

Logo_blauw def - Hi-Safe

Hi-Safe Systems heet vanaf heden Hi-Safe en heeft een krachtig nieuw logo. De nieuwe huisstijl drukt de familieband en de gebundelde expertise binnen de Hertek Groep beter uit.

“Wij geven met de nieuwe naam en huisstijl uiting aan onze nieuwe marktstrategie, waarvan klantgerichtheid en expertise de speerpunten zijn”, zegt Marcel Verweij, directeur Hi-Safe. Wij zijn een van de weinige bedrijven in onze sector die bewust alle specialistische kennis in eigen huis willen hebben én houden. Dat vinden wij een voorwaarde om onze klanten effectief te kunnen ondersteunen.”

Markt vraagt om integrale aanpak

De combinatie binnen de Hertek Groep van branddetectie (Hertek B.V.) en blussing (Hi-Safe) geeft meer invulling aan de behoeftes in de markt. Steeds meer mensen zien in dat effectieve brandrisicobestrijding een integrale aanpak vereist. Zeker nu de toenemende ‘elektrificering’ van gebouwen extra brandrisico’s oplevert, terwijl de kans op ernstige materiële schade en daarmee faillissementen is gestegen sinds de overheid verder terugtreedt en zij de wettelijke zorgplicht voor brandveiligheid steeds meer afwentelt op de gebouweigenaren en –gebruikers.