Siemon introduceert nieuw cabinet voor wandmontage

Siemon introduceert een nieuw cabinet voor wandmontage dat kostbare vloerruimte bespaart en dat netwerkapparatuur voor uiteenlopende toepassingen op een kosteneffectieve manier beveiligt en beschermt tegen stof en andere risico's.

Siemon_Wall-Mount-Cabinet-615x438 Het cabinet voor wandmontage is een EIA/ECA-310-compatibele NEMA type 1-behuizing met volledig geïntegreerd en verstelbaar verticaal kabelbeheer voor het adequaat routeren van patchkabels en installatie kabels en met een verstelbaar montagerailsysteem dat geschikt is voor apparatuur die in een standaard rack van 19 inch kan worden gemonteerd. Dankzij het ontwerp met een rechts of links scharnierende achterplaat zijn apparatuur en bekabeling gemakkelijk via de achterkant toegankelijk. Dit cabinet is ideaal als kleine telecommunicatieruimte of voor remote netwerkdistributie- en consolidatiepunten in open, niet-beveiligde ruimten zoals magazijnen, winkels en scholen. Het nieuwe cabinet kan ook worden gebruikt voor zonebekabeling in toepassingen voor intelligente gebouwen, passieve optische netwerken en andere toepassingen waarvoor geen dure, grote cabinets vereist zijn.

"We zijn ontzettend blij dat we ons uitgebreide assortiment kasten kunnen aanvullen met dit zeer flexibele cabinet voor wandmontage", vertelt Lee Funnell, technisch manager EMEA bij Siemon. "Het geïntegreerde verticale kabelbeheer, de grote uitdrukpoorten voor kabeldoorvoer aan boven- en onderzijde en de verstelbare apparatuurrails maken snelle en eenvoudige montage mogelijk. Bovendien zorgen de robuuste constructie, de IP20 beschermingsgraad en de afsluitbare voorklep en achterplaat voor uitstekende beveiliging en bescherming."

Siemon's nieuwe cabinet voor wandmontage, dat in de VS wordt vervaardigd conform de UL 60950-veiligheidsnormen, heeft een draagvermogen van maximaal 91 kg en is leverbaar in 12U-, 18U- en 24U en 61 cm (24 inch) of 76,2 cm (30 inch) diep. Het cabinet wordt geleverd met een plexiglazen, vaste of geventileerde voorklep die is voorzien van een standaard afsluitbare draaihendel die achteraf eenvoudig kan worden uitgerust met toegangscontrole of biometrische handgrepen voor authenticatie bij toepassingen met strenge veiligheidseisen. Het nieuwe cabinet is compatibel met de bestaande ventilatorsets, rack-gemonteerde PDU's, en andere accessoires van Siemon, en kan worden gekocht compleet met Siemon-componenten zoals een voorgeconfigureerd V-Built™-cabinet.

Dossiers