Datacenterbeheerders komen samen op Data Centre Summit South 2015

Datacenterbeheerders komen op 10 februari 2016 samen in het Barbican Centre in het Britse Londen tijdens het Data Centre Summit South 2015. Tijdens dit gratis eendaagse event worden datacenterprofesionals bijgepraat over de laatste technologie en krijgen zij de gelegenheid te netwerken.

Op het Data Centre Summit South 2015 komen verschillende sprekers aan het woord, waaronder professionals van grote financiële instellingen en industrie experts zoals hoogleraar Ian Bitterlin van de Universiteit van Leeds. Daarnaast verzorgen architecten die betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van datacenteromgevingen en specialisten van leidende technologiebedrijven sessies.

In gesprek met fabrikanten en distributeurs

Bezoekers kunnen daarnaast tijdens breakout sessies het gesprek aangaan met fabrikanten en distributeurs als Schneider Electric, Riello UPS, Geist, Sudlows, Stulz, Raritan, Draka, Excel Networking Solutions en Olson Electronics. Deze partijen tonen op de conferentie hun laatste producten en demonstreren de nieuwste technologieën.

Het volledige programma van Data Centre Summit South 2015 wordt naar verwachting begin 2016 bekend gemaakt. Deelname aan het event is gratis. Registreren kan via datacentresummit.co.uk.

Dossiers