ABB vernieuwt DPA UPScale ST UPS’en

abb-dpa-upscale-st-ups

ABB lanceert een nieuwe versie van de UPS reeks DPA UPScale ST, die parallel geschakeld kunnen worden. De UPS’en kunnen hierdoor een capaciteit leveren tot maximaal 400 kW.

De nieuwe UPS maakt gebruik van het modulaire Decentralized Parallel Architecture, wat het mogelijk maakt meerdere DPA UPScale ST UPS’en parallel te schakelen om de capaciteit van de UPS te vergroten. De nieuwe UPS is een alles-in-één oplossing die bestaat uit de behuizing, UPS, batterij en communicatiehardware.

Schaalbaar

De DPA UPScale ST reeks is leverbaar in verschillende varianten met een capaciteit van 10 tot 400 kW. Binnen deze reikwijdte kan iedere capaciteit met stappen van 10 of 20 kW worden gerealiseerd. Het instapmodel van de reeks is de DPA UPScale ST 40, die in parallelle opstelling maximaal 160 kW aan vermogen leveren. Het model met de grootste capaciteit is de ST 200, die maximaal 10 modules in twee frames kan huisvesten en een vermogen van maximaal 400 kW kan leveren.

De modules zijn hot swappable, wat onderhoud en opschaling vereenvoudigd. Door de schaalbaarheid van de DPA is het niet langer nodig overcapaciteit in te bouwen in de originele configuratie om toekomstige groei op te vangen. Bedrijven kunnen hierdoor besparen op hun initiële investering.

Dossiers
Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)