Raritan treedt officieel toe tot Legrand

De overname van Raritan door Legrand is goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. Raritan maakt bekend dat het bedrijf officieel toetreedt tot Legrand.

Legrand maakte in juni bekend Raritan over te nemen. De KVM- en intelligent power-activiteiten worden hierbij geïntegreerd in Legrand. De Data Center Infrastructure Management (DCIM)-divisie van Raritan wordt afgesplitst en gaat zelfstandig verder onder de naam Sunbird Software. Raritan gaat via een alliantie de DCIM software van Sunbird verkopen.

Raritan en Legrand bleven onafhankelijk van elkaar opereren totdat de overname was goedgekeurd door mededingingsautoriteiten. Nu maakt Raritan bekend officieel toe te treden tot Legrand.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Concentratie in testmarkt: Viavi neemt Spirent over

Viavi Solutions heeft aangekondigd Spirent Communications over te nemen als onderdeel van een deal ter waarde van 1,277 miljard dollar.

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.