Electronics & Telematics sluit reseller overeenkomst met Stay Online

E&T

E&T heeft een reseller overeenkomst gesloten met Stay Online, een Amerikaans ontwikkelaar en producent van een breed scala aan power cords en gerelateerde producten.

Stay Online is een familiebedrijf, dat zich sinds 1987 heeft toegespitst op het maken van connectiviteitsproducten in hoofdzaak op het gebied van stroomdistributie. Kwaliteit,  maatwerk en een concurrerende prijs vormen hierbij de belangrijkste pijlers. Zij ontwerpen en produceren niet alleen onder hun eigen productnaam, maar daarnaast zijn zij ook OEM leverancier voor merken als Raritan, Emerson en APC. Sinds begin 2015 hebben ze een Europees magazijn geopend in Praag.

Deze power cords worden voornamelijk toegepast in ICT ruimtes en Data Centers en als aansluitsnoeren voor actieve apparatuur. Doordat de power cords tevens leverbaar zijn met het secure-lock mechanisme bent u ervan verzekerd dat er bij onderhoudswerkzaamheden niet per ongeluk een power cord losgaat.

Stay Online levert alle standaard power cords, zoals C13-C14, C19-C20 en Schuko, maar kan in samenwerking met E&T alle uitvoeringen en lengtes fabriceren.

 
Dossiers