AP Nederland behaalt status Professional bij Schneider Electric

AP Nederland heeft de status van Professional partner gekregen binnen het programma voor paneelbouwers van Schneider Electric.

Deze status is toegekend op basis van aantoonbare kennis en ervaring. AP Nederland produceert en assembleert complexe energieverdeelsystemen binnen de datacentermarkt. De kwaliteit en flexibiliteit waarmee zij dit doen, wordt aangemerkt als een groot pluspunt.

"We zijn trots dat Schneider Electric de kwaliteit en klantgerichtheid van AP Nederland op het gebied van elektrotechnische-installaties erkent. Toekenning van de Professional status binnen het partnerprogramma is daar het bewijs van. We zien dit ook als een beloning voor het consequent blijven volgen van onze bedrijfsstrategie. Daarin staat het leveren van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers centraal", zegt Ronald Udo, directeur van AP Nederland.

v.l.n.r.: Directeur Ronald Udo van AP Nederland/OEC Power Solutions ontvangt het certificaat van Luuc Nauta van Schneider Electric geflankeerd door Account Managers Gerwin Mennega (AP Nederland/ OEC Power Solutions) en Cor Jansen (Schneider Electric).

         
Dossiers