Datacenters geven steeds meer geld uit aan fysieke beveiliging

hek-prikkeldraad-beveiliging-security

De markt voor fysieke datacenterbeveiliging is dit jaar naar verwachting 623,8 miljard dollar waard. De komende vijf jaar maakt de markt een forse groei door en verdubbelt naar verwachting bijna in waarde.

Research and Markets verwacht dat de markt voor fysieke datacenterbeveiliging in 2020 1,2 miljard dollar waard is, wat neer komt een jaar-op-jaar groei van 14,8%. Het onderzoeksbureau maakt in de markt onderscheid tussen twee segmenten: beveiligingsoplossingen en beveiligingsdiensten. Oplossingen zijn naar verwachting dit jaar verantwoordelijk voor het grootste deel van de wereldwijde markt.

De komende vijf jaar maakt de markt voor beveiligingsdiensten gericht op datacenters naar verwachting een flinke groei door. Dit zou voornamelijk worden veroorzaakt door grote technologische voordelen die beveiligingsdiensten kunnen bieden, terwijl beheerders niet in één keer een grote som geld op tafel hoeven leggen om de technologie aan te schaffen.

Lees ook
Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.