Anico neemt Metriso 2000 apparatuur in gebruik voor doormeten weerstand computervloeren

Metriso 2000

ANICO schoonmaakdiensten uit Kampen heeft een aparte afdeling die is gespecialiseerd in het reinigen van computerapparatuur en serverruimtes.

Om computervloeren blijvend goed te laten functioneren en hun geleidende eigenschappen te continueren is het van belang dat deze periodiek worden gereinigd en worden voorzien van een nieuwe geleidende waslaag. Vanwege de toenemende vraag naar onderbouwing en rapportage van de geleidingsweerstand van de verschillende vloeren voor en na het conserveren, hebben de specialisten van Anico sinds kort Metriso 2000 in gebruik genomen.

Doorgangsweerstand, temperatuur en luchtvochtigheid

Met deze geavanceerde meetapparatuur kan naast de doorgangsweerstand van de vloer ook de temperatuur en de luchtvochtigheid worden gemeten. Gelijk met de aanschaf hiervan zijn een aantal Anico-specialisten door leverancier ROMEX getraind in het gebruik van de Metriso 2000 en ontvingen zij een opfriscursus over het ESD en de schade die deze tot gevolg kan hebben. Deze kennis helpt veilig te werken, waardoor ook Anico’s klanten in toenemende mate geholpen kunnen worden schades te voorkomen.