Emerson Network Power wint 2014 EMEA Frost & Sullivan Award for Technology Leadership

Emerson Network Power ontvangt de 2014 EMEA Frost & Sullivan Award for Technology Leadership. Met deze award beloont Frost & Sullivan de leidende positie van Emerson Network Power in de UPS-markt.

Het bedrijf ontvangt de award onder andere voor haar Trinergy Cube UPS-oplossing. Dit is een statische UPS die hot-scaling tot 3 MW in één enkele unit mogelijk maakt. Indien de UPS parallel wordt geschakeld is hot-scaling zelfs 24 MW mogelijk. Voorheen waren dit soort capaciteiten alleen beschikbaar in rotary UPS-oplossingen.

Met de Trinergy Cube UPS speelt Emerson Network Power in op de behoefte aan betrouwbare stroomvoorziening in multi-megawatt datacenters. Door gebruik te maken van een verbeterde versie van het Trinergy Control algoritme kan een operationele efficiëntie van 98,5% worden gerealiseerd.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.