Eaton en ALSO sluiten distributeursovereenkomst voor de Benelux

Eaton, leverancier van diverse powermanagement oplossingen, heeft deze week zijn samenwerking met distributeur ALSO bekend gemaakt. Vanaf heden is ALSO officieel distributiepartner van Eaton UPS-systemen, Racks, PDU’s, software en andere Power Quality oplossingen om zo de beschikbaarheid in de Benelux te vergroten.

ALSO is een belangrijke speler op het gebied van IT, telecommunicatie en elektronica. De distributeur is geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Door de nieuwe samenwerking met Eaton zal de beschikbaarheid van powermanagement oplossingen verder uitgebreid worden.

  • Niek van Doorn
  • “Wij zijn zeer blij met deze samenwerking”, aldus Niek van Doorn, Sales Manager IT Channel Benelux, Eaton. “Dit is voor ons een belangrijk partnership die past binnen de groeistrategie die wij al jaren met goed gevolg toepassen in Europa. Wij zijn ervan overtuigd dat ALSO van grote toegevoegde waarde zal zijn.”

Naast deze samenwerking in Benelux, zijn Eaton en ALSO ook partners in onder andere Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.

 
Dossiers