HP lanceert nieuwe Investment Solution Suite

HP lanceert de nieuwe investment solution growth suite van HP Financial Services (HPFS): HP Service Provider Growth Suite. De suite is gericht op service providers en de veranderende behoeftes van hun bedrijf.

“De komende twee jaar zal meer dan 60% van de bedrijven stoppen met het managen van het overgrote deel van hun IT infrastructuur. Zij vertrouwen op geavanceerde automatisering en gekwalificeerde service partners die de efficiëntie zullen verhogen en daarmee ook de bedrijfswaarde”, zegt Richard Villars, vice president, IDC’s Datacenter en Cloud practice. “Service providers zullen zich in moeten zetten om experts te worden in data center activiteiten en implementatie.”

Veranderingen van nieuwe IT-stijl managen

Service providers zullen een nieuwe benadering moeten aannemen om de veranderingen die de nieuwe stijl van IT met zich meebrengt effectief te kunnen managen. HP stelt dat een benadering die ondersteuning biedt aan het verlangen om oplossingen te creëren die nieuwe bronnen van inkomsten genereren en helpt met de integratie van nieuwe technologie essentieel is voor groei.

HP Service Provider Growth Suite is gericht op groeimogelijkheden en verhoogt de flexibiliteit van bedrijven. Dit helpt service providers bij het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe duurzame diensten en producten die voldoen aan veranderende technologische behoeftes. De nieuwe suite helpt service providers bestaand IT materiaal om te zetten van een eigen omgeving naar een flexibel gebruiksmodel. Ook biedt de suite investeringsmogelijkheden om snel nieuwe diensten op de markt te brengen en in te spelen op veranderende behoeftes van klanten met HP Accelerated Migration naar de cloud.

Asset lite

De suite helpt ook bij het vaststellen van een asset lite omgeving en de ondersteuning van moderniseringen met flexibele investment solutions die de volledige IT levensduur ondersteunen. Service providers kunnen kosten hierdoor beter afstemmen met terugkerende inkomstenstromen en levenscycli vernieuwen, omzetten en hergebruiken. Ook helpt het bij de transitiecapaciteit die nodig is voor veranderingen die nu al in gang zijn gezet. De HP Service Provider Growth Suite helpt ook bij het rechtstreeks leveren van materiaal en het opschalen van technologie. Service providers betalen pas voor technologie zodra deze is geïmplementeerd en geactiveerd door de HP Pre-Provisioning Solution.