Eaton introduceert modulaire REC IT Racks

Eaton introduceert deze maand de modulaire REC serie IT racks als onderdeel van zijn oplossingen voor de IT-infrastructuur. De nieuwe units zijn een uitbreiding van de succesvolle RE serie racks, die eerder dit jaar werden gelanceerd, en bieden onder andere zwenkwielen, aardingskit, traploze positioneringrails, U-markeringen en snel afsluitbare zijkanten. Belangrijk zijn verder de grotere hoogte, diepte en draagkracht die de ready-to-go behuizingen geschikt maken voor kleine, middelgrote en grote datacenters. De REC racks kunnen daarnaast worden samengevoegd tot energiebesparende aisle containment opstellingen. 

"De nieuwe REC serie IT racks met mogelijkheden voor aisle containment, zijn speciaal ontworpen met value added resellers en system integrators in het achterhoofd", legt Steven Wechter, productmanager Eaton EMEA, uit. "Dit modulaire systeem is ontworpen om snel en eenvoudig rackgebaseerde aisle containment oplossingen te bouwen, te leveren en te installeren.''

Verkrijgbaar in 42U en 47U hoogtes, en 1000 mm en 1200 mm dieptes, beschikken de nieuwe racks over een volledig programma airflow- en kabelmanagementaccessoires. De racks kunnen makkelijk worden samengevoegd tot aisle containment configuraties met dubbele einde-van-een-rij zwaaideuren en 600 mm of 800 mm brede plafondsegmenten, ontworpen voor 1200 mm brede gangpaden.

De REC serie vormt de basis voor Eaton's onlangs gelanceerde Intelligent Power Pod platform dat UPS-en, rack PDU's, power management software en service omvat. Door deze reeks producten en diensten toe te passen, kunnen system integrators hun favoriete IT-apparatuur en software in een volledig geïntegreerd systeem aan hun klanten leveren.

Met de REC serie kan Eaton nu niet alleen een zeer veelzijdige reeks racks en aisle containment producten aanbieden, maar ook voldoen aan de eisen van deze belangrijke sector", aldus Steven Wechter.

 
Dossiers