BICSI splitst Europa in twee regio's

Bicsi

BICSI heeft besloten zijn Europese activiteiten te organiseren via twee aparte regio's. Het gaat hierbij om UK en Ierland enerzijds en het vasteland van Europa anderzijds.

De reden voor deze splitsing is volgens Michael Collins, de huidige president van BICSI, en zijn beoogde opvolger Brian Ensign, gelegen in het feit dat deze twee regio's in feite geheel andere kenmerken kennen. Daar komt bij dat de UK en Ierland een gemeenschappelijke taal hebben en bovendien een duidelijk groter aantal datacenter- en andere specialisten kennen die zich door BICSI hebben laten certificeren.

Meer aandacht

Op het vasteland van Europa is het aantal 'leden' veel kleiner en zijn de verschillen per land vaak erg groot.

Bovendien geven beide topmensen van BICSI aan dat de splitsing het nu mogelijk maakt om veel meer dan voorheen aandacht te besteden aan het vasteland van Europa. Hierdoor kunnen ook nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op de situatie in deze landen.

 
Meer over
Lees ook
TCO Development en SDIA ontwikkelen duurzaamheidscertificering voor cloudinfrastructuur

TCO Development en SDIA ontwikkelen duurzaamheidscertificering voor cloudinfrastructuur

De milieu-impact van clouddiensten en datacenters neemt toe naarmate meer IT-systemen van lokale computers naar de cloud verhuizen. Nu resource-intensieve diensten zoals AI in opkomst zijn, zal de vraag naar digitale transformatie, digitale producten en diensten en duurzame oplossingen blijven groeien. De vraag is alleen hoe de stakeholders rond d1

Stichting FttX Certificering heeft eerste certificaat uitgewerkt en getest

Stichting FttX Certificering heeft eerste certificaat uitgewerkt en getest

De stichting FttX Certificering heeft haar eerste certificaat uitgewerkt en getest in een pilot. Met de branchebrede certificering voor FttX glasvezelprofessionals wil de stichting het vakmanschap en de kwaliteit van de glasvezelinfrastructuur voor de toekomst borgen.

Certificeringsaanbiedingen met één muisklik

Certificeringsaanbiedingen met één muisklik

CertAlarm, een organisatie die een pan-Europees kwaliteitslabel aanbiedt op het gebied van brandbeveiliging en beveiligingssystemen, heeft vandaag haar nieuwe Online Quoting Platform geintroduceerd.