Schneider Electric lanceert Galaxy VM

schneider-electric-vm-galaxy

Schneider Electric lanceert Galaxy VM, een 3-fase Uninterruptible Power Supply (UPS). De UPS is gericht op middelgrote datacenters.

De Galaxy VM zorgt ervoor dat een datacenter bij onverwachte onderbrekingen in de stroomtoevoer niet zonder stroom komt te zitten. Het UPS-systeem is geschikt voor een brede reeks voltages. Door een slimme werkwijze kan de UPS datacenterapparatuur relatief lange van energie voorzien. De 'ECOnversion’ modus in de UPS zorgt ervoor dat ongebruikte elektrische componenten buiten spel worden gezet en dus niet worden voorzien van stroom. Schneider Electric stelt hiermee een operationele efficiëntie van 99% te realiseren, zonder in te leveren op bescherming.

Hot-swappable

De accu's en ventilatoren van de Galaxy VM zijn hot-swappable en kunnen dus zonder het systeem te onderbreken worden vervangen. Beheerders kunnen de UPS snel bedienen via een touchscreenpaneel dat een de voorzijde is aangebracht. Op dit scherm kunnen gegevens over de stroomvoorziening worden afgelezen en verschillende modi worden geselecteerd.

Het UPS-systeem is voorzien van een volledig stalen behuizing. Deze behuizing kan met de achterzijde tegen een muur worden geplaatst en is hiermee ook geschikt voor datacenters die op locaties worden gebouwd waar aardbevingen regelmatig voorkomen.

Modbus-protocol

De Galaxy VM ondersteunt het Modbus-communicatieprotocol om te kunnen communiceren met de programmeerbare logische controllers van Schneider Electric en andere industriële elektronische apparaten. De UPS kan worden geconfigureerd via Schneider Electric ISX Designer en beheerd via de StruxureWare DCIM software.

Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1