De verschillende gezichten van DCIM - Slimme, flexibele gebouwen & datacenters

CommScope_4c

In het prachtige Spoorwegmuseum in Utrecht neemt CommScope u op donderdag 2 oktober van 14.00 tot 19.30 uur mee op reis langs alle trends, uitdagingen en nieuwste mogelijkheden op gebied van intelligente gebouwen en datacenters. Inclusief best practices van diverse ‘movers & shakers’ en mogelijkheid tot 1-op-1 sessies met de expert van uw keuze. Aanmelden kan nog steeds, klik hier!

De verschillende gezichten van DCIM

DCIM heeft een impact op de gehele organisatie, maar betekent voor de één heel wat anders dan voor de ander. Wat zijn de redenen voor de diverse functionarissen om naar DCIM te kijken? En welke strategische doelstellingen horen bij die afdelingen?

 Rogier den Boer is DCIM Sales Manager Europe bij CommScope
 
 

Wat gebeurt er in technologie-land? De nieuwigheden in ‘What's new, what's next’

Enig idee hoe de auto-industrie steeds verfijndere sensoren inzet en hoe deze kunnen worden ingezet in intelligente gebouwen? Luc zal ons via de laatste nieuwe technologische ontwikkelingen een kijkje in de toekomst geven. Van Moore’s Law, de atomische grenzen van transistorverkleining, de mogelijkheden voor toekomstige verbindingen zoals Cat-8 en OM5 naar hoe chip- en opslagontwikkelingen van invloed zijn op datacenterarchitecturen. Van de nieuwste draadloze transmissie-ontwikkelingen tot de te verwachten mix van wifi / LTE-oplossingen voor robuuste mobiele oplossingen in commerciële gebouwen.

Luc Adriaenssens is VP Technology en CTO bij CommScope 
 
Het nieuwe, verbonden gebouw in ‘Data as the 4th utility’ 

Adrian Parry bespreekt de verschillende uitdagingen die inherent zijn aan het nieuwe, intelligente en ‘verbonden’ gebouw. De gebruikerseisen veranderen razendsnel en het is belangrijk om voorbereid te zijn op wat er nog komen gaat.

 Adrian Parry is Technical Manager Europe bij CommScope
 
 
 

Dossiers