Eaton’s geïntegreerde Power Management oplossingen nu ook VCE Vblock Ready gecertificeerd

Vblock_Ready_logo_color

Eaton heeft de VCE Vblock Ready Status gekregen voor zijn geïntegreerde Power Management oplossingen. Dit betekent dat Eaton nu geavanceerde energiemonitoring en -beheeroplossingen voor VCE Vblock systemen kan leveren. Hierbij gaat het om vooraf geïntegreerde, geteste en gevalideerde converged infrastructuren voor de volgende generatie cloud omgevingen. Hierdoor kunnen gebruikers hun VCE Vblock systemen - die bestaan uit EMC storage, Cisco netwerken en VMware virtualisatiesoftware - met de Eaton power management oplossingen monitoren en beheren. 

Door het leveren van oplossingen op het gebied van power management, monitoring en bescherming voor geavanceerde converged en referentie infrastructuren, biedt Eaton IT- en datacentermanagers een totaaloplossing die de uptime en bedrijfscontinuïteit bevordert.

"VCE is blij om Eaton te verwelkomen als Technology Alliance Partner voor Vblock", aldus DJ Long, senior director Technology Alliances, VCE. "Eaton kan zijn producten nu integreren met Vblock systemen, en zo wederzijdse klanten oplossingen leveren die de flexibiliteit en eenvoud van een converged infrastructuur bieden, met de expertise van Eaton op het gebied van power management technologieën."

VCE werkt met Superna™ voor het uitvoeren en registreren van Vblock Systeem certificeringen voor leden van het VCE Technology Alliance Partner (TAP) programma. Deze certificering ondersteunt gezamenlijke channel partners en klanten bij de versnelde invoering van Vblock, terwijl het gecertificeerde producten en oplossingen toepast van verschillende leveranciers voor naadloos operationeel management.

"Eaton’s samenwerking met VCE is een voorbeeld van de evolutie in datacentermanagement. Het stelt klanten niet alleen in staat om de voordelen van de converged infrastructuur te benutten, maar beschermt tevens waardevolle IT en hardware", zegt Cyrille Brisson, vice president EMEA, Eaton Power Quality. "Eaton is enthousiast om een geïntegreerd power management platform voor Vblock systemen te implementeren, om zo de efficiëntie en betrouwbaarheid te helpen verbeteren ten behoeve van een grotere bedrijfswaarde.”

De Eaton Intelligent Power Manager™ software en de Eaton rack PDU’s zijn de eerste oplossingen met een Vblock Ready certificering. Eaton's ePDU G3-lijn van PDU's bewaakt het energieverbruik met een meetnauwkeurigheid van 1% voor latere afrekening van het energieverbruik. Daarnaast zijn de PDU’s uitgerust met een nieuwe gepatenteerde IEC stekker vergrendelfunctie die zorgt voor een nog hogere betrouwbaarheid. De PDU’s voorzien Vblock gebruikers ook van een hot-swappable netwerkmeetmodule zodat, in het geval van een storing, gebruikers eenvoudig de module kunnen vervangen zonder servers te hoeven uitschakelen. Zo kan de bedrijfscontinuïteit gehandhaafd blijven en wordt het onderhoud vergemakkelijkt. Eaton’s betrouwbare en efficiënte UPS-oplossingen zijn eveneens compatibel met Vblock systemen.

Eaton’s UPS- en ePDU G3-modellen kunnen worden gecombineerd met de Intelligent Power Manager software, waarmee informatie over de energie-infrastructuur op één locatie kan worden verzameld. Klanten zijn in staat bedrijfskritische toepassingen op afstand te bewaken, beheren en correct uit te schakelen bij een eventuele stroomstoring. Wanneer er toch een storing plaatsvindt, kunnen Vblock gebruikers rechtstreeks vanuit het VMware® vCenter™ server management platform automatisch herstelprocessen opstarten met Eaton's Intelligent Power Manager software. Tevens kunnen Vblock gebruikers niet-kritische toepassingen afschakelen om de batterijlevensduur van de UPS te verlengen. Ook maakt de software het mogelijk om virtuele machines op transparante wijze van een getroffen server naar een andere, wel beschikbare, server op het netwerk te verplaatsen ten tijde van een langdurige stoomuitval. Dit alles kan rechtstreeks vanuit het VMware® vCenter™ server management platform geautomatiseerd worden, zonder downtime.